Damerna gjorde jobbet då kom poängen

26 januari 2019 18:36

Oj vilken viktig match våra damer hade idag borta mot Warberg. Warberg med 1p mer i serien så det var bäddat för kamp om 3 oerhört viktiga poäng.

Och det syntes i början på matchen att det fanns nerver hos många.

Karlstad var laget som hade mest boll redan från start, men Warberg gjorde första målet. Det blev skillnad direkt efter målet, verkade som nerverna hos oss släppte.

Karlstad gjorde 2 mål på ca 25sek och ledde rättvist med 1-2, Warberg hinner kvittera innan perioden är slut.

I andra perioden ryckte Karlstad ifrån till en 2-6 ledning.

Warberg gör vad man kan inför tredje perioden, ändrar om i formationerna och går ner på folk. Och dom får utdelning, 2 mål efter 2,5 minut. Lite nervigt blev det, men Karlstad rullade på och Bilinska sätter spiken i kistan för Warberg när hon gör 4-7 med mindre än halva perioden kvar. Efter detta så var Warberg ett slaget lag. Karlstad gör även 4-8 innan det är över.

Som sagt en oerhört viktig seger för Karlstad idag som var det bättre laget.

Det var många som var bra idag. Men några ska lyftas lite mer idag. Bilinska och Berggren dom var jobbiga för Warberg och dom 2 drog verkligen sina kjejor idag. Och sen ska vår kapten Emma D har en extra stjärna, hon visade klass idag, riktigt bra backspel från henne idag.

Målen idag Luize Bilinska 3 Clara Ekenström 2 Amanda Berggren 1 Frida Swahn 1 Adina Augustsson 1